Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Take se tam vypravely vtipy. Napriklad jaky je rozdil mezi Narodnim divadlem a Ceskoslovenskem. Odpoved jednoho byla no preci Narodni divadlo ma vychod z nouze a Ceskoslovensko nouzi z vychodu. A do toho se ozval z dalsi rady muz v kozenem kabate. A jestlipak vite, jaky je rozdil mezi Narodnim divadlem a vami? No Narodni divadlo zustane stat tam kde je, ale vy pujdete se mnou.

0 0
možnosti

To má poračování: A jestlipak víte, jaký je rozdíl mezi vámi a mnou? Vůbec žádnej. - a otočil levou klopu na kabátě.

0 0
možnosti

Obcas nekdy nekde vysila ta oskliva, prolhana a zla CT porad Retro a tam ty stametrove fronty ( bez rozestupu) na pracky, lednicky, auta, ale i maso ryzi a jine. Tam se toho jiste dalo vyslechnout.

0 0
možnosti

S aktuálním žargónem různých vrstev, skupin a klanů nic nenaděláte. Každá vrstva v každé době má své výrazivo - vzpomeňte například, že lékaři mají "kulichy". Z dávných dob je známá průpovídka germanismů, jak hausmajstrová pucovala hausherovi na konku šláfrok. Krásné jsou také povídačky v brněnským hantecu a tak pořád dokola. A fronty ? Viz lékárny, pošty a paláce konzumu s deseti pokladnami ale jen dvěma otevřenými. Tak se točí svět.

0 0
možnosti
Foto

Jaroslave, a bude hůř, aspoň co se TEJKÁ češtinyR^

0 0
možnosti

To jsou jen malinký frontičky, ty pravé byly za socky a byly samozřejmě přes noc, jako ta moje na pračku Philco, a tam se nacházeli kamarádi a nikoliv jen vyslechly hovory, jo ještě ty časy jsou už jen v hlavách...;-DR^

1 0
možnosti

P44e25t64r 49B58u81r51i45a77n

19. 1. 2021 15:56

Kdo nezažil socík, neví co je to fronta :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 71
  • Celková karma 18,43
  • Průměrná čtenost 1158x
Jsem zralý muž, který se rychle blíží k věku odpočinku. Mám rád muziku a literaturu. Už jsem toho dost prožil, ale stále mě překvapují nové a nové věci. Občas o nich napíšu píseň, občas nějaký text. Moji přátelé se jimi baví. Tak posuďte sami, jestli mám upřímné přátele.

Seznam rubrik